Kvalitet & Fordele

EU Montage Danmark ApS, EUM Windpower Technologies Services (Beijing) Co. Ltd og EUM South America Servicos de Montagem Ltda., Er ISO 9001: 2008 certificeret. Klik på billederne ovenfor for at se certifikaterne i fuld størrelse for alle vores virksomheder.

Færdigheder & ekspertise

Erfarne ingeniører, vejledere og kvalificerede teknikere leverer vores tjenester til operatører af roterende udstyr.

Vi har stor erfaring med service af små aero-derivater, tunge industrielle gasturbiner, vind- og dampturbiner, pumper, kompressorer, frem- og tilbagegående maskiner og alt tilhørende udstyr.

Kvalificeret tilsyn

EU Montage er gennem den stærke erfaring fra vores teknikere den bedste partner, når der er behov for tilsyn med projekter.

Alle ledere har erfaring med at lede og styre vores medarbejdere såvel som den lokale arbejdskraft. At være en vejleder ved EU Montage kræver først og fremmest en formel uddannelse og dokumenteret erfaring på området.

Da EU Montage er et internationalt firma, der opererer over hele verden, er sprogfærdigheder blandt alle vores medarbejdere, både operative og administrative, et must såvel som en nødvendighed. Vi er stolte af det faktum, at vores medarbejdere som minimum kan tale engelsk. De kan oftest endda tale lokalsproget.

Uddannelse

EU Montage ‘teknikere vil altid følge kundens krav og regler for uddannelse.

Omkostningseffektivitet

EU Montage tilbyder en fast timepris, der dækker alle udgifter, såsom:

 • Løn
 • Sociale bidrag
 • forsikringer
 • Kvoter
 • Rejseudgifter
 • Laptops og mobiltelefoner til vejledere
 • PPE & arbejdstøj
 • Gyldige kurser efter behov
 • Indkvartering
 • Køretøjer
 • Drift og vedligeholdelse

Serviceaftaler

For kunder inden for kraftproduktion, olie & gas og vedvarende energimarkeder har vi udviklet kontraktlige modeller til at opfylde alle skalaer af drift. EUMs viden og erfaring med styring af roterende udstyr til vores globale kundebase gør os til en ideel partner til at hjælpe dig med at nå dine forretningsmål. Vi tilbyder en bred vifte af fleksible aftaler, der kan tilpasses til dine operationelle behov.

Integrerede tjenester

Afhængigt af kundens behov tager EUM ansvaret for specifikke driftsledelse og vedligeholdelsestjenester. Denne partnerskabstilgang integrerer vores roterende udstyrs ekspertise med kunderessourcer, der overfører ansvar til dem, der er bedst rustede til at mindske risikoen. Gennem denne kontraktlige struktur får du større forudsigelighed for omkostninger og aktivudnyttelse.

Individuelle ydelser

Levering af definerede produkter og tjenesteydelser leveret af EUM eksklusivt eller ikke-eksklusivt under hele kontraktens varighed. Denne form for aftale giver forudbestemte vilkår og betingelser for at forbedre nøjagtigheden af ​​din planlægnings- og budgetteringsproces.

Sundhed og Sikkerhed

EUM har alle tilladelser, kvalifikationer og forsikringer på plads. Vores teknikere har den rette uddannelse, erfaring og træning. De er altid opdaterede med de nyeste og højest krævede standarder. Vi fokuserer på vores kunders tilfredshed, men gør også vores yderste for at imødekomme enhver individuel anmodning. For at kunne dokumentere vores arbejde og procedurer til vores kunder og internt, er vi certificeret af EN ISO 9001: 2008 Quality Management certificering.

EUM har også en afdeling for sundhed, sikkerhed og miljø med hjemsted i Danmark. Alle ulykker og / eller hændelser rapporteres direkte til HMS-afdelingen, alle regler og standarder overvåges og opdateres løbende, når det er nødvendigt og i overensstemmelse med vores kunders standarder. Vores teknikere har alle grundlæggende sikkerhedstræning, førstehjælp og redning fra højden.

EU Montage investerer i kurser og ny uddannelse til vores teknikere, hvis der kræves speciel specialuddannelse eller færdigheder.