Vind

EU Montage leverer tjenester af høj kvalitet og erfarne medarbejdere til sine kunder på alle vindmølle projekter. EUM bringer værktøjer, varevogne, PPE, osv. …

Vores teknikere er alle erfarne indenfor deres område, uanset om det er mekanisk eller elektrisk arbejde. De har den rette uddannelse, erfaring og træning. De er altid opdaterede med de nyeste og højest krævede standarder.

For at opfylde de individuelle driftsbehov hos vindmølleejere, leverer vi løsninger for at maksimere tilgængeligheden af ​​dine vindmøller. Vores innovative integrerede tjenester er lige fra drift, vedligeholdelse til asset management-tjenester til vindmøller og tilhørende udstyr.

Vores dygtige ingeniører og teknikere anvender dybdegående kendskab til kraftværksstyring for at integrere alle nødvendige supporttjenester for at sikre sikker, pålidelig og omkostningseffektiv drift til dine vindmølleparker. EUM har stor erfaring med styring af vindmølleinstallation og idriftsættelse, daglige anlægsaktiviteter, planlagt og ikke planlagte vedligeholdelse og lagerstyring.

EUM er ansvarlig for operationel styring og gennemførelse af større vedligeholdelses-tjenester. Vores kernekompetence inden for roterende udstyr gør det muligt at begrænse risikoen ved at tage det fulde ansvar for planlægning og teknik, som giver dig mulighed for at koncentrere dig om dine primære forretningsaktiviteter