Omkring EU Montage

EU Montage Danmark ApS (herefter kaldet EUM) blev etableret i Danmark i 1994 for at levere de mest kvalificerede medarbejdere til nøglefærdige industrier og energiprojekter

EUM tilbyder vores kunder, specialiseret personale på både store og små projekter, samt ikke projektorienterede opgaver i perioder med ekstraordinær travlhed. Vores ydelser omfatter hovedsagelig vind, energi og bygnings- og byggebranchen, samt støtte til storskala byggeprojekter.

Ifølge vores kunder og projektspecifikationer kan vores teknikere – vejledere – site managers og projekt tilhængere operere alle trin fra installation til service og vedligeholdelse inden for en sikker, pålidelig og omkostningseffektiv tidsramme. EUM’s hovedmål er at give den rette oplevelse og ekspertise både lokalt og globalt.

EUM står klar med specialiserede teknikere – tilsynsførende på højt niveau – projektledelse – og support eller medarbejdere inden for eksempel logistik eller QHSA

Siden 1999 har EUM været underentreprenør for alle de store virksomheder inden for vindkraft, energi og bygning branchen. EUM’s hovedkontor ligger i Fredericia i Danmark. EUM har i de senere år etableret filialer i andre lande både i Europa og i udlandet.